Restauracja Czerwony Grzebyk w Hotelu Gdańsk

Mamy dla Was niespodziankę – nasza restauracja w nowej odsłonie o nazwie Czerwony Grzebyk.

Ciekawe czy domyślacie się w czym się specjalizujemy?

Już spieszymy z wyjaśnieniem.  Oczywiście będą to kukurydziane baby kurczaki w wielu fantastycznych odsłonach i nowej formule zamawiania. Do wyboru będzie między innymi kurczak truflowy, pikantny oraz cytrusowy. Dodatki będzie można dobrać dowolnie – ziemniaki z wody, gratin ziemniaczane oraz surówki sezonowe.

Kukurydziany kurczak baby to odpowiednik francuskiego przysmaku maispoularde. Nasz oczywiście jest „locals”. Wychowania tego specjalnego gatunku podjęło się prywatne gospodarstwo, którego możemy nazwać się dumnym partnerem. Nasz Szef Kuchni wyczarował kilka wspaniałych odsłon tego kurczaka, na które serdecznie Was zapraszamy!

Oczywiście do całej koncepcji gastronomicznej dopasowaliśmy również nasze wnętrza. Przyjdźcie, oceńcie sami i podzielcie się z nami swoją opinią – gdyż zmieniliśmy się dla Was.

 

Wyjątkową aurę we wnętrzach restauracji tworzy 300-letnia drewniana konstrukcja spichlerza. Niezmiennie zapraszamy do zorganizowania w naszej restauracji imprez okolicznościowych w tym niezwykłym otoczeniu.
 
Organizujemy urodziny, imieniny, jubileusze, chrzciny, komunie i obiady weselne, każdorazowo dbając o odpowiednią oprawę tych wyjątkowych wydarzeń. Dla klientów biznesowych organizujemy bankiety, konferencje, szkolenia, spotkania firmowe, imprezy wigilijne.
 
W sezonie ogródek restauracyjny, z widokiem na marinę jachtową, umożliwia skosztowanie wyśmienitych potraw i Piwa Brovarnia na świeżym powietrzu, delektując się pięknym otoczeniem.
 
Serdecznie zapraszamy!
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij